rgnbg

Tuinonderhoud door professionele hovenier uit Bennekom

Wij zijn een professionele hovenier uit Bennekom, gespecialiseerd in tuinontwerpen, aanleg, onderhoud en bestrating. Een nieuw aangelegde tuin is natuurlijk prachtig, maar het onderhoud ervan is even zo belangrijk. Met de juiste verzorging kunnen wij ervoor zorgen dat u tuin de sfeer en uitstraling blijft ademen die het verdient. Op deze manier kunt u optimaal van uw tuin genieten.

Als hovenier uit Bennekom werken wij met een professioneel team van hoveniers die jarenlange ervaring hebben met het aanleggen van tuinen en uitvoeren van onderhoud aan tuinen. U kunt ervoor kiezen om u tuin eenmalig door ons te laten onderhouden, maar als u de uitstraling van uw tuin wilt behouden, is regelmatig onderhoud aan uw tuin noodzakelijk. Het is daarom mogelijk om een speciaal onderhoudscontract af te sluiten bij uw hovenier uit Bennekom. Dit houdt in dat wij een aantal keer per jaar langskomen om uw tuin compleet te onderhouden met werkzaamheden zoals voorjaars snoeien, zomer snoeien, herfst snoeien en winterklaar maken van uw tuin. Het is uiteraard ook mogelijk om een contract af te sluiten waarbij we maandelijks bij u langskomen voor onderhoud. U kunt hierbij zelf aangeven welke werkzaamheden daarbij verricht moeten worden.

Wij zijn dé hovenier uit Bennekom voor alle werkzaamheden aan uw tuin! Via de website kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak.

Comments are closed.