rgnbg

tuinkast zonnebloem

Tuinkast Zonnebloem is extra diepe tuinkast waardoor u niet alleen al uw tuingereedschap in de kast kunt opbergen, maar er ook nog plaats is voor tuinkussens en buitenspeelgoed!

 

Deze tuinkast is gemaakt van Noord-Europees vurenhout en is onder druk geimpregneerd voor een extra lange levensduur. Daarnaast is het dak van de tuinkast voorzien van waterdicht EPDM-rubberfolie.

 

  • Alle panelen zijn voorgemonteerd zodat de tuinkast eenvoudig te monteren is.
  • De kast is gemaakt van 18 mm rabat en voorzien van stevig raamwerk.
  • Afmetingen: 137(B) x 190(H) x 70(D) cm
  • Inclusief vergrendeling en vloer

Tuinkast

Ons assortiment tuinkasten wordt ieder jaar vernieuwd en aangepast aan de huidige trends. Kijk op uw gemak op onze website naar een houten tuinkast, tuinkast van hardhout, kunstof tuinkast, en vergeet onze tuinkasten op maat ook niet!
NuBuiten is een grote speler in Nederland m.b.t. de tuinkasten-handel, daarom zijn wij in staat altijd een zeer scherpe prijs neer te zetten. Wilt u ook profiteren van onze lage internetprijzen op tuinkasten? Kijk snel verder op de website, en bestel direct online! Ons ruime assortiment bevat o.a. tuinkast hout, tuinkast hardhout, tuinkast kunststof, tuinkast op maat en tuinkist.

Tuinkast kopen

Onze tuinkasten kunnen door de gehele Benelux, tegen zeer voordelige tarieven, worden bezorgd. Wilt u uw nieuwe tuinkast liever komen ophalen bij ons? Dat kan natuurlijk ook! Bijna al onze tuinkasten zijn in ruime aantallen voorradig, en uiteraard kunt u ook bij ons in de showroom komen snuffelen!

Kunt u de tuinkast die u zoekt niet vinden in ons assortiment? Bel, mail of kom langs bij NuBuiten, en we realiseren samen een schitterende tuinkast op maat!

Tuinkasten online bestellen : snel geleverd en áltijd de beste prijs!

Bij NuBuiten.nl hanteren we een laagste prijs garantie, zo bent u er zeker van dat u kwaliteits tuinkast ook nog eens altijd tegen de beste prijs van Nederland wordt geleverd.

Comments are closed.