rgnbg

Timmerbedrijven in Enschede en omstreken

De variaties van timmerbedrijf in Enschede  hout zijn een aspect van de Arts and Crafts stijl zeer geschikt voor een levenslange timmerman . In eigen Rash ’s , er is een salontafel gemaakt van Hawaiian Koa hout , zodat lichtgevende dat het oppervlak ziet er bijna driedimensionaal . Een andere tafel is timmerbedrijf Enschede eik dat is al kwart – gezaagd , een techniek van de Arts and Craft stijl die pronkt met de nerf in Timmerbedrijven in Enschede en omstreken het hout en maakt het bestuur sterker. Die tabel kwam uit een Pasadena ruilbeurs en was een koopje voor $ 15 .

“Ik kocht alles wat deze man had , ” zei Rash . “Ik kocht het allemaal. ”

Toegevoegd Tonya Rash : ” We achtervolgen elke vastgoed te koop , elke rommelmarkt . ”

De spanten in de garage Rash zijn beladen met timmerbedrijf Enschede alle soorten hout , afval verzameld uit remodeling banen Rash heeft gedaan op het high- end huizen . Dat is een deel van de manier waarop zijn passie voor Arts and Crafts en Missie meubels gestart .

Het begon ongeveer 15 jaar geleden , toen Rash kreeg een groot stuk schroot uit een Linda Isle huis dat hij had gerenoveerd. Hij scheurde timmerbedrijf Enschede in een muur in zijn eigen huis en opende de ruimte in de keuken . Dat stuk schroot werd een centrum eiland in de stijl van Stickley , wie Rash was gaan timmerbedrijf Enschede  studeren .

Voor zijn creaties , Huiduitslag vaak winkels in Austin Hardhout & Hardware , een Santa Ana , Californië, leverancier die alle soorten hout , met inbegrip van die verkoopt vanaf gescheurd -down schuren . Jongere hout is niet hetzelfde als oud hout , net als die van oerbossen , zei hij. De nerf van een dennenboom, die is gegroeid voor 100 jaar , bijvoorbeeld , is strak en dicht bij elkaar , waardoor het zwaarder en duurzamer. Wanneer afval wordt gegooid tijdens renovaties hij werkt op , Rash neemt het vaak thuis .

Comments are closed.