rgnbg

Timmerbedrijf Enschede bouwt aan flats

Bijvoorbeeld het idee timmerbedrijf Enschede bouwt flats  om ebbenhout haringen te gebruiken in de badkamer kasten kwam van foto’s van een ander Greene en Greene huis , de William Randolph Thorsen House in Berkeley , Californië De badkamer heeft ook een mooie Aziatische invloeden ontwerp, inclusief een kamerscherm met een groen -wit landschap scène en een lange houten bank gekocht bij een Chinees timmerbedrijf Enschede echtpaar op het Long Beach , Californië, ruilbeurs .

” Greene en Greene gekopieerd de Chinezen in veel van hun spullen , ” zei Rash . ” Ze waren niet boven plagiaat , ook niet. Als zij het kunnen , timmerbedrijf Enschede kan ik het doen , ‘ voegde hij er met een glimlach .

Huiduitslag ontwierp de glas-in- glazen deuren timmerbedrijf Enschede in de slaapkamer in de stijl van Frank Lloyd Wright . Ze laten in een gouden middag licht geaccentueerd met groen en oranje bruin .

Naast de deur is het stuk dat hij misschien wel het meest trots op . Zijn zoon -in- wet had een grote houten voorwerp gespot op een tweedehands winkel in Santa Monica , Californië, dat was waarschijnlijk ooit de achterkant van een eetkamer timmerbedrijf Enschede buffet . Het werd gesneden met lange steel irissen in de stijl van een veel vroeger tijdperk . Huiduitslag draaide het in de mantel over de slaapkamer open haard , toegevoegd hout aan weerszijden en gesneden met lange steel irissen aan te passen , tot aan de neerwaartse plooien van de bloemblaadjes .

“Dat is wat ik doe . Dat is wat ik ben , “zei Rash . “Ik zie dingen met het oog van een timmerman . ”

Huiduitslag ’s vrouw , Tonya , zei: “Ik denk dat het feit dat hij graveerde de irissen is gewoon geweldig . ”

Het lijkt een beetje onlogisch om te veronderstellen Rash , een vat bovenlijf oorlog in Vietnam veteraan, iets zo delicaat ogende zorgvuldig te creëren . Florale accenten zijn terug in de kasten in de keuken . Uitslag een ontwerp gemaakt timmerbedrijf Enschede op basis van de rode vrucht van de reuze cactus in zijn achtertuin . Dat beeld siert nu de gebrandschilderde fronten voor de timmerbedrijf Enschede kabinetten .

Comments are closed.