rgnbg

Tevreden over Best4u Internet Marketing

Lekker makkelijk: iemand typt in Google in wat ik verkoop en komt direct op mijn webshop terecht. Ik wist eigenlijk niet dat het bestond maar werd via een vriendin gewezen op deze mogelijkheid van Best4U Internet Marketing. Ik besloot om een gratis adviesgesprek aan te vragen.

In dit gratis adviesgesprek kreeg ik te horen wat Best4U Internet marketing zoal doet. Di blijkt veel meer te zijn dan ik dacht, en allemaal als doel om bovenaan in Google te komen. Dat wilde ik ook! Ze maakte en gratis zoekwoordenanalyse voor me, en bespraken met mij de mogelijkheden. Allemaal heel gemakkelijk en vrijblijvend. Ze begrepen mijn wensen.

Mijn ervaring

Uiteindelijk koos ik voor diverse onderdelen van internet marketing, ze hebben linkbuilding voor mij gedaan, advertenties geplaatst en retargeting. Inmiddels is het me gelukt om bovenaan in Google te komen. Ik ben tevreden over de diensten die Best4u heeft geleverd, maar niet alleen dat. Ze begrepen mijn wensen en wisten hoe  ze deze moesten vervullen. De communicatie was helder en transparant: daar houd ik nou dus echt van. Al met al een goede ervaring dus. Mijn advies luidt: bezoek ook de website van Best4u, vraag een offerte aan, en ook jij zal bovenaan in Google komen!

Comments are closed.