rgnbg

Supersnel een handtekening zetten met Evidos

Het ondertekenen van documenten kost mij vaak een hoop tijd.  Het digitaal ondertekenen van documenten is hiervoor een oplossing.  Bij Evidos kocht ik hiervoor de juiste software en apparatuur. Dit werkt echt heel makkelijk en is tijdsbesparend!

Voor mijn werk moet ik vaak contracten ondertekenen en andere documenten. Het uitprinten, tekenen en weer inscannen om het vervolgens terug te mailen kost echt een hoop tijd. Deze tijd kan ik zo veel beter besteden. Daarnaast vind ik het ook wel vreemd, bijna alles gaat tegenwoordig digitaal. Dus waarom zouden we niet  voortaanelektronisch ondertekenen?! Dit zou het een stuk gemakkelijker maken. Gelukkig biedt Evidos daar de ideale oplossing voor.

Wat biedt Evidos aan?

Evidos biedt verschillende mogelijkheden aan om een digitale handtekening te zetten. Bijvoorbeeld via de tablet, via een digitale pen, via de PC of smartcard en digitaal in PDF. Ik heb verschillende diensten afgenomen, dit maakt het zetten van een digitale ondertekening echt een stuk gemakkelijker.

De tijd die ik de afgelopen weken heb bespaard met het onderteken van documenten dankzij Evidos heb ik snel terug verdiend. Het gemak waarmee ik tegenwoordig een handtekening zet is zo groot.  Om zelf ook gemakkelijk electronisch te ondertekenen bezoekt u de website.

Comments are closed.