rgnbg

Stukadoor in Almelo voor uw muren

Holt Brothers Bouw , stukadoor Almelo een loonbedrijf begon een paar jaar geleden door voormalig NFL standouts Torry en Terrence Holt , heeft in de stukadoor Almelo afgelopen weken landde drie grote contracten met partnerbedrijven in Raleigh .
Holt Brothers Bouw heeft samen met vier van de grootste algemene loonbedrijven in de regio een rol te spelen bij de bouw van drie grote openbare projecten die zullen worden breken van de grond in het volgende jaar , met inbegrip van :
• De eerste fase van de $ 73.000.000 Raleigh Union stukadoor Almelo Station project in het centrum van Raleigh. Holt Brothers is een partners in het project met lood aannemers Clancy & Theys en Skanska USA . De bouw is gepland om te beginnen in het najaar van 2014 met oplevering in 2017 .
• De $ 65.000.000 Stad van Raleigh Kritische Public Safety Center op Brentwood Road in het oosten van Raleigh . Holt Brothers is een partner stukadoor Almelo met de Balfour Beatty en Clancy & Theys bouwbedrijven voor het project. De bouw zal beginnen in mei 2014 en is gepland voor bewoning in december van 2015 .
• De $ 35.000.000 renovatie van de 65 -jarige William Neal Reynolds Coliseum op de campus van de gebroeders Holt ‘ alma mater , NC State stukadoor Almelo University. Holt Brothers heeft samen met Danis Group of Companies als een protege partner op de Proje stukadoor Almelo.

Comments are closed.