rgnbg

Stukadoor Enschede en omgeving

Verzoek stukadoor Enschede en omgeving Buffalo’s aan de federale transport middelen te verwerven voor de volgende fase van het initiatief “Cars Sharing Main Street ” is geland een grote aanhanger is in Washington .
Sen Charles Schumer zei maandagochtend stukadoor Enschede dat hij zijn invloed gebruiken om te helpen zwaaien de federale Department of Transportation aan versie $ 28.000.000 wordt lokaal gezocht voor de “Cars Sharing Hoofdstraat ” bouwproject .
” Ik ga heel hard pushen , ” zei Schumer .
De Stad van Buffels , samen met Buffels Place Inc stukadoor Enschede heeft een formeel verzoek voor ingediend bij de federale DOT een $ 28.000.000 Transport Investment genereren economisch herstelplan (Tiger ) te verlenen aan een groot percentage van de volgende ” Cars Sharing Main Street “-fase te financieren. De volgende fase zou een deel van de Hoofdstraat te dekken tussen de Mohawk stukadoor Enschede Street naar de zuidkant van Lafayette Square , en een deel van de lagere Hoofdstraat dat Canalside omvat , te beginnen bij Exchange straat en naar het zuiden naar Perry Street.
Het hele project heeft een $ 35.000.000 prijskaartje , met de stad Buffalo oppakken van de $ 7.000.000 verschil tussen de federale TIGER subsidieaanvraag en onderste regel de volgende fase is .
Federale TIGER toekenning van subsidies stukadoor Enschede zullen naar verwachting worden aangekondigd door november .
” We weten dat het gaat om een zeer competitief proces met veel steden strijden om die dollars zijn,” Peter Merlo , Buffalo stadsingenieur , zei vorige week .
Buffel werd bekroond met een $ 15.000.000 TIGER subsidie ​​drie jaar geleden dat hielp de financiering van de huidige “Cars Sharing Main Street ” aan de gang tussen Chippewa en Mohawk straten . Schumer en Rep Brian stukadoor Enschede Higgins speelde belangrijke rollen in het beveiligen van die fondsen .

Comments are closed.