rgnbg

Sony reparatie

Sony Xperia Z reparatie

Een Sony Xperia Z reparatie is altijd een lastig karwei. De Sony Xperia Z serie is de meest verkocht Sony smartphone en deze zijn allemaal met speciale dubbelzijdige tape dichtgeplakt. Sony geeft aan dat hun Smartphones waterdicht zijn, maar zodra je Sony Z waterschade heeft dan valt dit niet onder je garantie en moet je zelf opdraaien voor je Sony Z reparatie kosten. Dat is natuurlijk heef jammer. Wij van De Telefoon en Computer Reparatie Winkel willen u graag helpen de kosten zo laag mogelijk te houden. Wil je niet te veel betalen voor uw Sony z reparatie? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Sony Xperia reparatie Bergen op Zoom

Ons reparatiecentrum in Bergen op Zoom is al 4 jaar de lokale Sony Xperia Z reparatie specialist. Wij weten vrijwel alles van de Sony Z smartphone en kunnen veel van de onderdelen vervangen. Vanaf de Sony Xperia Z5 kan zelfs het oplaadconnector vervangen worden. Bij de oudere types Sony z smartphones kon dit niet en was dit vaak een groot probleem. De meest voorkomende schades zijn en blijven natuurlijk de Sony scherm reparaties. Sony staat er om bekend een niet heel stevige schermen te hebben.

Sony reparatie duurt altijd minimaal 3 uur

Veel telefoon reparatie winkels adverteren met ”Klaar binnen 1 uur”. Doe dit niet! Een juiste Sony Xperia Z reparatie duurt minimaal 3 uur. Dit omdat een Sony scherm of backcover geplakt zit en na het vervangen van het scherm moet die tape minimaal 2 uur geklemd blijven om ervoor te zorgen dat het scherm niet los gaat laten na een paar dagen of weken. Veel reparateurs hechten hier geen waarde aan en geven u Sony Xperia direct na een reparatie weer mee met als gevolg dat u scherm of backcover snel los zal komen. Herkend u deze ervaring dan weet u dat we er verstand van hebben. Wil je jouw telefoon professioneel laten repareren? Brengen hem dan bij één van onze vestigingen en je krijgt altijd 1 jaar garantie.

De Telefoon en Computer Reparatie Winkel

Comments are closed.