rgnbg

Slagboom kiezen

Wanneer je een slagboom wilt kopen, is de aanschaf van de soort slagboom grotendeels afhankelijk van de frequentie van gebruik. Wanneer je een slagboom hebt waar de gebruikersfrequentie hoog is, kun je het best geen goedkoop exemplaar kopen, omdat goedkoop op lange termijn nou eenmaal duurkoop is. Wanneer je daarentegen een lage gebruikersfrequentie verwacht, dan kun je eventueel kijken naar een slagboom met een handmatige aandrijving. Dan zul je veel goedkoper uit zijn.

Meestal komen we slagbomen tegen bij terreinen die worden afgesloten. Denk hierbij aan parkeerterreinen. Dit kunnen terreinen zijn bij een sportcomplex of bij een ziekenhuis. Ook een parkeerkelder is hier een voorbeeld van, maar een slagboom is ook geschikt om je eigen terrein af te sluiten. In het geval van een parkeerterrein is een optie met betaling van benodigd. Dit zijn extra toepassingen die bij het plaatsen kunnen worden geïntegreerd. Wanneer je je eigen privé terrein wilt afsluiten, dan is het natuurlijk niet nodig om een dergelijke optie te integreren. Hoe meer toepassingen en opties, hoe duurder het uiteindelijk wordt.

Het beveiligen van een terrein

Naast de aanschaf van slagbomen zijn er nog andere opties voor het beveiligen en afsluiten van een terrein, want een slagboom is vaak niet afdoende. Goed hekwerk is ook noodzakelijk om zo onbevoegden buiten het terrein te houden. Denk aan gaashekwerk, spijlenhekwerk of staafmathekwerk. Ook kunnen beveiligingscamera’s nodig zijn om een terrein extra te beveiligen. Veel bedrijven bieden een totaaloplossing, zodat je alles snel en voordelig kunt afnemen bij een dergelijk bedrijf.

Comments are closed.