rgnbg

Service en onderhoud automatische poorten – ROMASS Business

Voor veel firma’s zijn automatische poorten een belangrijk onderdeel van de bedrijfsprocessen. Ze worden vaak gebruikt als toegangsweg voor personen, producten en voertuigen. Wanneer een automatische poort niet goed meer kan functioneren kunnen bedrijfsprocessen in gevaar komen. Om dit te voorkomen kunt u ROMASS Business inschakelen voor jaarlijks Service en onderhoud van automatische poorten. Of het nu gaat om een automatische industriepoort, rolpoort of een snelrolpoort. Voor onze techniekers is dit geen probleem. Ze zijn professioneel getraind om elk type en elk merk poort te kunnen onderhouden en herstellen.

Automatische poorten onderhoud

De overheid vindt het belangrijk dat industriële poorten veilig gebruikt kunnen worden door werknemers. Om dit te kunnen waarborgen hebben ze het wettelijk verplicht om industriële poorten jaarlijks te laten keuren en onderhouden. Om te controleren of de poorten voldoen aan de eisen hebben ze de EN 13241-1 norm ingesteld. De techniekers van ROMASS Business keuren en onderhouden uw poorten ook volgens de wettelijke normen. Op basis van een checklist controleren ze of uw poorten voldoen aan de wettelijke eisen. Indien er onderdelen niet voldoen aan de eisen, dienen deze vervangen te worden om te voorkomen dat uw poort wordt afgekeurd. Een afgekeurde poort mag u niet gebruiken omdat de veiligheid van uw personeel niet gewaarborgd kan blijven.

Onze techniekers kunnen defecte onderdelen direct op locatie vervangen omdat ze beschikken over een servicebus met een voorraad van onderdelen. Een aantal onderdelen die onze techniekers op voorraad hebben zijn: Scharnieren, loopwielen, motors, staalkabels, handzenders en nog veel meer. Ze beschikken over zowel universele onderdelen als merkonderdelen. Afhankelijk van de wensen van de klant worden er originele merkonderdelen gebruikt of universele.

Onderhoud en service afspraak inplannen

Wilt u een van onze ervaren techniekers inschakelen om uw automatische poorten te controleren en onderhouden? Hiervoor kunt u een serviceovereenkomst afsluiten bij ROMASS Business. Met een servicecontract van ROMASS Business ontvangt u jaarlijks onderhoud en keuring aan uw automatische poorten. Daarnaast heeft u toegang tot onze storingsdienst. In geval van een kritische storing staat er binnen 2 uur een technieker ter plaatste. We bieden 3 verschillende serviceovereenkomsten aan. Afhankelijk van het aantal poorten, uw wensen en de frequentie van gebruik van uw poorten kunt u uit de 3 overeenkomsten kiezen.

Meer informatie over onze diensten kunt u terug vinden op onze website of contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op 03/8080702.

 

Comments are closed.