rgnbg

Semi-transparante zonnepanelen

Heeft u weleens gedacht aan het plaatsen van zonnepanelen op uw dak? En heeft u zich er ook weleens in verdiept, maar heeft u het uiteindelijk toch niet gedaan? Dat is wat er bij veel mensen gebeurt. Reguliere zonnepanelen zijn natuurlijk ook een erg grote investering waar wel een aantal jaren overheen gaan voordat u het aankoop bedrag terug verdient heeft. Heeft u weleens naar semi-transparante zonnepanelen gekeken? Nu vraagt u zich misschien af wat dat precies inhoudt.

De verschillen

Semi-transparante zonnepanelen zijn heel anders dan reguliere zonnepanelen. Een van de eerste dingen die u zal opvallen aan deze zonnepanelen is de strakke en gladde uiterlijk. Het voordeel van dit uiterlijk is dat er minder snel blaadjes en andere dingen op de panelen achterblijven, waardoor deze langer schoon blijven. Semi- transparante zonnepanelen zijn voor meerdere mensen die zonnepanelen overwegen een handige oplossing door de hoek waarin deze gemonteerd kunnen worden. Gewone zonnepanelen kunnen niet op alle daken gemonteerd worden doordat deze enkel in een minimaal aantal hoeken kan staan. Dat is bij semi-transparante zonnepanelen niet het geval. Een ander groot voordeel van deze zonnepanelen is de lichtgevoeligheid. De lichtgevoeligheid van de zonnepanelen zijn van belang bij het vangen van licht. Met de Semi-transparante zonnepanelen verdient u uw investeringsbedrag dus sneller terug.

contact

Voor de prijs en persoonlijk advies kunt u altijd bij de deskundige medewerkers in de showroom terecht. Ook is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen!

Comments are closed.