rgnbg

schutting plaatsen

Schutting plaatsen

U wist misschien al wel dat we bij NuBuiten al jarenlang de meest uiteenlopende houten, betonnen en composiet schuttingen verkochten.. Maar wist u ook dat we tegenwoordig een compleet montage-team voor u hebben klaarstaan? Na de aanschaf van uw schutting, uiteraard zoals altijd met degelijk advies en een laagste prijs garantie op onze offerte, maken we een afspraak met u om de schutting te komen plaatsen. De meeste schuttingen in de nabijheid van woonhuizen zijn door ons montageteam in 1 dag op te bouwen, zodat u maximaal 1 dag met werkzaamheden te maken heeft!

Het voordeel voor u mag duidelijk zijn; u profiteert van onze kundige vakmensen en hoeft u geen zorgen te maken over de juiste montage van uw mooie nieuwe schutting. Ook voor grondwerkzaamheden voorafgaand aan de opbouw van uw schutting bent u bij ons aan het juiste adres. Eventueel uitgraven of vereffenen van de ondergrond is soms noodzakelijk, daarom bieden we u in dit geval graag een totaaloplossing.

De mogelijkheden m.b.t. het plaatsen van een schutting zijn bijna eindeloos! Wilt u meer inspiratie opdoen of met één van onze adviseurs komen praten? Kom langs in het NuBuiten Experience Center in Hardinxveld-Giessendam en bekijk de vele mogelijkheden met eigen ogen. Wij denken vanzelfsprekend graag met u mee om de meest fraaie en scherpe aanbieding te realiseren!

NuBuiten
Rivierdijk 31
3372BE Hardinxveld-Giessendam
0184 610501 / info@nubuiten.nl

Comments are closed.