rgnbg

Schildersbedrijf Almelo en omgeving Overijssel

EXETER – Adam Hale schildersbedrijf almelo en omgeving en Brian Henry zijn geselecteerd voor een zeer concurrerende College Works Schilderij stage. De stage zet studenten op bevel van een klein bedrijf voor een enkele zomer .

Hale , een lid van de EHS 2013 examenklas , is een schildersbedrijf almelo eerstejaars uit naar het bestuderen van marketing met een minor in ondernemerschap , in de nieuwe Peter T. Paul College of Business & Economics aan de Universiteit van New Hampshire .

Henry, ook een lid van de EHS 2013 examenklas , is een eerstejaars op zoek te sturen naar het bestuderen van financiën bij de Peter T. Paul College of Business & Economics aan UNH .

Dit voorjaar , zullen ze in staat zijn om hun studie te schildersbedrijf almelo versterken met waardevolle , echte wereld ervaring , dankzij een uitdagende stage bij College Works Schilderij. Hale en Henry waren twee van ongeveer 2000 stagiaires in 19 staten ingehuurd dit jaar om hun eigen team van professionele schilders beheren. Het bedrijf biedt zijn college stagiaires met bemanningen van full-time professionele schilders , schilderwerk , een budget en uitgebreide mentoring. Het bedrijf steunt dan uit en schildersbedrijf almelo laat de stagiair de leiding nemen van het genereren van inkomsten , verzorgen van de marketing en verkoop, alsmede het onderhouden van alle andere aspecten van een kleine exterieur / interieur schildersbedrijf .

” Ik hou van de concurrentie tussen de stagiaires in schildersbedrijf almelo New England en in het hele land . Het maakt je echt wilt initiatief te nemen en groei van uw bedrijf , ” aldus Henry van de concurrerende stage .

Henry en Hale waren beiden betrokken bij atletiek bij EHS en bleven concurreren op UNH . Henry begon te voetballen en Hale begon te spelen lacrosse met de Wildcats in de herfst .

Het belangrijkste ding voor de twee is de gelegenheid om ervaring met vele aspecten van de echte business wereld te winnen . “Voor mij , ik heb echt de kans om ervaring die ik hopelijk kan gelden voor een bedrijf van mijn eigen op een dag krijgen te waarderen. Deze stage ontwikkelt echt belangrijke vaardigheden in veel gebieden schildersbedrijf almelo van het bedrijfsleven , ” zegt Hale van de ervaring die hij wint .

Comments are closed.