rgnbg

Schakel een slotenmaker in Zoetermeer in na een inbraak

In Nederland wordt helaas nog steeds met regelmaat ingebroken. De kans is aanwezig dat u vroeg of laat ook te maken krijgt met een inbraak. Dit is zeer vervelend en heeft effect op uw gevoel van veiligheid. Wanneer u slachtoffer bent geworden van een inbraak moet u allereerst natuurlijk de politie bellen, maar vlak daarna moet u ook langs de slotenmaker Zoetermeer. Wat moet u allemaal regelen na een inbraak?

Ingebroken

Een inbreker slaat zijn slag vaak wanneer er niemand thuis is. Betrapt u een inbreker of hoort u dat er bij u wordt ingebroken? Ga nooit zelf op de inbreker af, maar schakel direct de politie in. De kans is dan namelijk groot dat de inbreker in de kraag gevat wordt Is er bij u ingebroken maar zijn de inbrekers niet meer aanwezig? Dan zit de schrik er waarschijnlijk goed in. Allereest belt u de politie. Het is belangrijk dat u niks aanraakt zodat de politie eventuele inbraaksporen kan opnemen in het rapport. Daarna kunt u de slotenmaker Zoetermeer bellen voor een nieuw slot.

Na de inbraak

Niet iedereen doet direct aangifte na een inbraak, maar het is zeker wel verstandig om dit te doen. Daarnaast heeft u een aangifte nodig om de schadevergoeding te ontvangen van uw verzekeraar. Maak na een inbraak altijd een overzicht met gestolen spullen. Waarom? Omdat dit straks zeker van toepassing is wanneer u een claim indient bij uw verzekeraar. Ok kunt u bij de verzekeraar de kosten voor de slotenmaker Zoetermeer declareren. Wanneer u verzekerd bent tegen inbraak, vergoedt de verzekeraar de kosten van de spullen en schade aan het huis. Schakel na een inbraak altijd een slotenmaker Zoetermeer in. De slotenmaker Zoetermeer zorgt er namelijk voor dat kan er namelijk uw woning weer afgesloten kan worden. Daarnaast kan hij ook reparaties verrichten, zodat de kans op nog een inbraak verkleind wordt.

Comments are closed.