rgnbg

Sapjes maken met de slowjuicer

Bent u gek op sapjes, maar vindt u het altijd een gedoe om uw fruit en groente te persen met een handpers of sapcentrifuge? Probeer dan eens de praktische slowjuicer van Sap-it. Door deze handige slowjuicer te kopen kunt u alles eenvoudig persen en geniet u van heerlijke en gezonde sappen.

De slowjuicer

De slowjuicer perst de producten maximaal. Ook de pitjes worden meegenomen. De slowjuicer scheid het sap en de pulp door de verschillende uitlaatpijpjes. Op deze manier hoeft u minder fruit en groente te gebruiken. Door de lage snelheid van de centrifuge wordt er meer sap uit de producten gehaald en dat bespaart u producten en dus geld.

Profiteer van de voordelen

De slowjuicer is van erg goede kwaliteit. Kwaliteit is bij Sap-it ook één van de kernwaarden. Wilt u één van de slowjuicers kopen en profiteren van de vele voordelen? Ga dan naar de site en bestel de slowjuicer. Bestelt u voor 16.00, dan wordt de slowjuicer de volgende dag al bezorgd. De slowjuicer wordt gratis bij u thuis bezorgd. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen over de slowjuicer? Neem contact op of vul het contactformulier in op de site. Zij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Comments are closed.