rgnbg

Rolluik herstellen? Laat de klus uitvoeren door een vakman

Een kapot rolluik herstellen is een lastig karwei. Je moet kunnen achterhalen waardoor het probleem wordt veroorzaakt en je moet weten hoe je dat kan oplossen. Het is daarnaast ook belangrijk dat je de juiste onderdelen monteert van jouw type en merk rolluik. Wanneer je geen ervaring hebt in het herstellen van een rolluik kan dit gevaarlijke situaties opleveren en wellicht meer schade. Om dit te voorkomen adviseren wij van ROMASS om altijd een vakman in te schakelen. Dit om gevaarlijke situaties tijdens een herstelling te voorkomen.

Rolluik herstellen

Het hebben van een goed werkende rolluik kan veel voordelen opleveren. Allereerst is een woonhuis of kantoorpand beter beveiligd tegen eventuele inbraken. Daarnaast zijn gebouwen beter geïsoleerd met een goed werkende rolluik. Zodra een rolluik niet goed meer functioneert kan je minder van de voordelen profiteren en kan het vervelende situaties opleveren. Te denken aan een raam die niet meer open gaat. Om ervoor te zorgen dat onze klanten zo min mogelijk overlast hebben van een kapot rolluik, staan onze vakkundige techniekers voor je klaar om het probleem op te lossen.

Al onze techniekers zijn professioneel opgeleid waardoor ze alle problemen met een rolluik snel kunnen oplossen. Ze gaan tijdens een herstelling eerst achterhalen wat de oorzaak is van het probleem. Vaak worden problemen veroorzaakt door een onderdeel dat versleten is of dat een rolluik niet goed is afgesteld. Zodra het voor de technieker duidelijk is waar het probleem vandaan komt gaat hij aan de slag om dit op te lossen. In zijn servicebus beschikt hij over de juiste materialen om onderdelen te demonteren en te monteren. Indien er onderdelen vervangen moeten worden, kan dit door de ruime voorraad van reserveonderdelen veelal direct op locatie gebeuren. Zo ondervinden onze klanten zo min mogelijk overlast van een defect rolluik.

Herstelling online aanmelden

Wil je de vakmannen van ROMASS inschakelen om je rolluik te herstellen? Je kan via onze website online een herstelling aanmelden of telefonisch via 078/484996. Op onze website vind je een aanmeldingsformulier die je. binnen enkele minuten kan invullen. Na het invullen van het aanmeldingsformulier nemen wij contact op om een afspraak in te plannen. Je ontvangt een bevestigingsmail waarin de datum en tijdstip van de afspraak vermeld staat met de bijbehorende afspraaknummer. Een van onze ervaren techniekers komt op de afgesproken dag naar je toe.

Meer informatie over onze diensten kan je terug vinden op onze website of contact met ons opnemen.

 

Comments are closed.