rgnbg

Reizen met kinderen

Waar gaan we dit jaar met vakantie: Wenen, Londen, Corsica, met de auto, met het vliegtuig of gewoon dicht bij huis? Als je zwanger bent, of als je reist met een baby of peuter, voor welke vakantie kies je dan? Waar gaan kinderen graag naar toe en wat kun je doen als je kind overdag moet slapen?

Het feit is dat kinderen heel wat vakanties aan kunnen. Een belangrijk aandachtspunt van een vakantie met kinderen is dat je kiest voor een verblijf dat veel mogelijkheden biedt voor kids. Een chique hotel waar kinderen stil moeten zijn is dan ook niet meteen de beste optie. Zorg wel voor voldoende comfort, wasgelegenheden en kijk of er kindervoeding verkrijgbaar is. Als je zelf niet moeilijk doet en de nodige flexibiliteit aan de dag legt, dan geldt dat meestal ook voor de kinderen.

Lees misschien vooraf een informatief reisboek waarin advies gegeven wordt voor een vakantie met de kids. Ook voor eenoudergezinnen is heel wat advies te vinden. Als je een kind met een handicap hebt, zorg dan dat je alles goed plant op voorhand. In het laatste geval wil je niet voor verrassingen komen te staan die je vakantie om zeep helpen. Kijk ook op familyfuntravel.nl, een reisorganisator speciaal voor reizen met kinderen.

Comments are closed.