rgnbg

Recreatiewoning, iets voor u?

Bent u op zoek naar een recreatiewoning? Dan bent u aan het juiste adres bij De Wyckel. De Wyckel is een park gelegen aan de rand van de Veluwe en erg vlakbij de randmeren. Een plek waar u optimaal kunt genieten. Maar wat centraal staat is de kwaliteit van leven. Dat staat bovenaan in het kleinschalige park De Wyckel. De omgeving bestaat uit bossen en landerijen. Tevens grenst het prachtige landgoed ‘De Haere’ aan het park. Kortom: een erg mooie plek waar u optimaal kunt genieten van rust en plezier. Bent u op zoek naar zo’n plek? Lees dan snel verder… 

De Wyckel

De Wyckel verkoopt en verhuurt vakantiehuizen. De afgelopen jaren is de verhuur van vakantiehuizen erg gestegen. Mensen kiezen er sneller voor om in eigen land op vakantie gaan, om op deze manier geld te besparen. Erg slim is dat ook. Door een vakantiehuis te kopen kunt u het ook verhuren. Dit levert u ook nog wat op, op de momenten dat u er zelf niet bent.

Recreatiewoning kopen?

Wilt u een recreatiewoning kopen? Dan bent u zeker aan het juiste adres bij De Wyckel. Het is een verstandige keuze om bij hen een huis te kopen. Nieuwsgierig naar meer? Bekijk dan snel de website voor meer informatie!

Comments are closed.