rgnbg

Poorten maken ROMASS

Kapotte poorten zijn erg vervelend. Poorten zorgen ervoor dat uw huis beveiligd wordt waardoor niet zomaar iemand op uw grond of in u huis terecht kan. Wij van ROMASS begrijpen dat wanneer een van uw kapotte poort heeft u zo snel mogelijk een technieker wilt inschakelen. Daarom zijn we 24 uur per dag 7 dagen bereikbaar om poorten te maken, zodat u zich weer veilig voelt.

Poorten maken

ROMASS is al meer dan 20 jaar de herstel en onderhoudsspecialist voor alle merken poorten, rolluiken en garagepoorten. Onze techniekers zijn professioneel opgeleid waardoor ze alle merken en types poorten kunnen maken. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen poorten, worden onze techniekers elk halfjaar bijgeschoold. Naast de juiste kennis beschikken ze ook over de juiste onderdelen in hun servicebus waardoor de meeste problemen direct voor u worden opgelost. ROMASS beschikt over een ruime voorraad van reserve onderdelen van alle merken poorten. Door onze ruime voorraad kunnen versleten of kapotte onderdelen van een poort direct ter plaatse worden vervangen waardoor de meeste problemen direct zijn opgelost. Veel voorkomende problemen met een poort zijn kapotte of versleten panelen en problemen met de motor. Daarnaast komen problemen met torsie of trekveren ook regelmatig voor.

Afspraak maken voor het maken van uw poorten

Bij ROMASS kunt u via de website een aanvraag indienen of telefonisch. Op de website vindt u een aanmeldingsformulier die u kunt invullen om een aanvraag in te dienen. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen, dien je snel en eenvoudig een aanvraag in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een definitieve afspraak in te plannen. Een van onze ervaren techniekers komt op de afgesproken datum en tijdstip naar u toe om uw poorten te maken. Wilt u liever telefonisch een afspraak inplannen? Dan is geen probleem. U kunt ons bereiken op 078/484996.

U ontvangt een bevestiging per e-mail van de gemaakte afspraak. Na het herstellen van de poorten ontvangt u van onze technieker een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Op onze website kunt u terecht voor meer informatie.

Comments are closed.