rgnbg

Plastic wegwerpartikelen bestellen

Voor een feest of evenement heeft u veel glazen nodig. Heeft u wat te vieren, dan zijn champagneglazen wel welkom. Komen er veel gasten, dan is het net zo handig om plastic wegwerpartikelen aan te schaffen, zodat u deze na het gebruik gewoon weg kan werpen. Zo bespaart u veel gedoe, zoals afwas en kapot glaswerk. Bij DisposableDirect.be kunt u eenvoudig deze plastic champagneglazen bestellen.

Het assortiment

Bij DisposableDirect hebben ze een groot assortiment aan plastic wegwerpartikelen. Zo verkopen ze onder andere: wegwerpbestek, wegwerpbekers, wegwerpglazen, wegwerpborden en soepkommen, wegwerpbakjes en schalen, folie en foliehouders, roerstaafjes, draagbladen en rietjes. Een wegwerpartikel is bedoeld om slecht eenmalig te gebruiken, zodat je het daarna weg kan gooien of kan recycleren. Het assortiment van DisposableDirect is tegen een scherpe prijs te bestellen.

Artikelen bestellen

Via de web shop van DisposableDirect kunt u eenvoudig de artikelen bestellen. De web shop is eenvoudig, overzichtelijk en doelgericht. Bent u geïnteresseerd? Bekijk dan eens het assortiment en bestel de artikelen die u nodig heeft. U kunt ook een offerte aanvragen. U kunt terecht voor kleine en grote bestellingen. Heeft u bijvoorbeeld een groot aantal plastic bakken nodig? Dat is bij DisposableDirect geen probleem. Bij een bedrag van meer dan 200 euro, wordt de bestelling gratis verzonden.

 

Comments are closed.