rgnbg

Pennen graveren

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat u weer fris aan de slag kunt met uw bezigheden: denk aan carrière maken maar bijvoorbeeld ook een hobby. En met een frisse start is het altijd fijn om nieuwe attributen of gadgets in huis te halen. Bijvoorbeeld een nieuwe lens voor uw camera, een mooie vaas voor in de woonkamer of een gegraveerde pen met uw naam of bedrijfsnaam erop.

Een pen laten graveren

Pennen graveren is iets wat inmiddels veel bedrijven laten doen bijvoorbeeld als presentje voor hun medewerkers. Wat is er nou mooier dan een functioneel en persoonlijk cadeau? Er zijn veel verschillende pennen die je kunt laten graveren, bijvoorbeeld een balpen, vulpen of rollerpen. Maar ook in merken zit een grote reeks aan mogelijkheden. Bijvoorbeeld de welbekende Parker pen, maar ook Waterman, Sheaffer en Acme behoort tot de mogelijkheden.

Webshops of in de winkel

Je kunt ervoor kiezen om de pennen in een webshop te kopen of in een winkel. In een webshop heeft vaak mijn persoonlijke voorkeur. Snel geregeld met een paar drukken op de knop. Ook is het gemakkelijker om producten met elkaar te vergelijken en je hoeft niet in de rij te staan om een en ander te regelen. En dan heb ik het nog niet over die vervelende mensen die of voor hun beurt in de rij gaan staan of de medewerker onnodig lang ophoudt zodat jij kostbare tijd verliest.

Welke webshop?

Een van de meest bekende webshops in exclusieve pennen en het graveren daarvan is Exclusieve-Pennen.nl. Geen originele naam maar wel een naam die duidelijk laat zien wat zij verkopen: exclusieve pennen. Merkpennen die gegraveerd kunnen worden en gratis worden thuisbezorgd, de volgende dag al! Dus ben je nu enthousiast geworden en wil je je vriend/familielid/collega/werknemer of wie dan ook een presentje geven? Ga dan naar de webshop (www.exclusieve-pennen.nl) en profiteer van hun perfecte service.

Comments are closed.