rgnbg

Pelletkachel en nog veel meer

PALAZZETTI presenteert de model van “LOLA”, de eerste lucht-geleide pelletkachel, die volledig van de 5-fase convectie blazer worden kan. Wat moet dat betekenen? Ecofire LOLA combineert het comfort en de rust van een houtkachel met het gemak van automatische laden, prestaties, programmeerbaarheid en het typische gemak van de pellets. “LOLA” biedt de mogelijkheid om volledig uitschakelen van de gedwongen warme lucht – net als een houtkachel – door de natuurlijke lucht Verdrag blijven warmte. De warmte die door het deelvenster opgeslagen wordt geleidelijk aan de kamer geleverd.

Ecofire LOLA van een warmte-uitstoot van meer dan 94% kan bogen op met een innovatieve, hoogwaardige warmtewisselaar en de exclusieve Verbrennungskontroll-systeem. En niet alleen dat: de emissies van verontreinigende stoffen tot een minimum (ver beneden de 2de BImSchV grenzen) zijn beperkt door de perfecte balans tussen brandstof meting (met dank aan de doorvalsluis heffingsregeling) en verbrandingslucht (gecontroleerd door de elektronische board).

Ecofire LOLA wordt gekenmerkt door de tijdloze elliptische vorm en de oven deur met afgeronde panorama venster, dat een breed en indrukwekkende uitzicht van de vlam biedt. De duidelijke lijnen wordt geaccentueerd door zijprofielen gemaakt van vernikkelde staal. Het is een genot om een pelletkachel bij u thuis te hebben, het is erg gemoedelijk voor in uw vakantiehuis en meer.

Comments are closed.