rgnbg

PE Kunststof lasdraad

Vandaag willen wij u graag meer vertellen over de soorten kunststof lasdraad die er zijn. Want er worden zoveel soorten aangeboden op internet, dat wij begrijpen dat u door de bomen het ‘kunststof lasdraad’ niet meer ziet.

PE kunststof lasdraad

Als voorbeeld nemen wij als eerste PE kunststof lasdraad. PE wordt ook wel polyethyleen genoemd. Het is een perfecte kunststof soort om mee te lassen. Kunststof lasdraad wordt geleverd in verschillende afmetingen en verschillende hoeveelheden, afhankelijk van wat de wensen van de afnemer zijn. Het heeft een thermoplastische eigenschap, dit houdt in dat het gegoten en gelast kan worden omdat de kunststof soort zich goed bindt. Ideaal als kunststof lasdraad dus!

U kunt bij ons kiezen uit verschillende afmetingen, afhankelijk van de dikte die nodig is. Ons lasdraad is te verkrijgen in iedere gewenste RAL kleur. U hoeft alleen de gewenste kleur door te geven, en wij produceren de juiste hoeveelheid en de juiste kleurstelling. Heeft u kunststof rijplaten die u graag wilt laten recyclen? Wij beschikken over de juiste apparatuur om hier kunststof lasdraad van te maken. Het gaat bij ons door de versnipperaar, waarna er geheel nieuw en perfect lasdraad uit komt. Wij kunnen het kunststof lasdraad eventueel voorzien van een ribbel grip en een nerf structuur.

Meer weten over kunststof lassen?

Voordat u een bestelling plaatst wilt u natuurlijk weten met wat voor bedrijf u in zee gaat. Natuurlijk bent u altijd van harte welkom op onze locatie in Nijverdal voor een vrijblijvend gesprek. Neem daarom gerust contact met ons op, zodat wij een datum met u kunnen inplannen.

Comments are closed.