rgnbg

Packstore gaat graag voor u aan de slag!

Packstore is een dienstverlener die werkt vanuit een moderne werkplaats in Ede. Hier kan je terecht voor het ontwikkelen van producten uit halffabrikaten, voor het in- en ompakken van goederen maar ook voor logistieke dienstverlening en opslag bent u bij Packstore aan het juiste adres. Een totaalpakket aan diensten, waarmee u niet alleen uzelf helpt maar ook de maatschappij. Packstore is namelijk een maatschappelijk verantwoord ondernemer.

De sociale werkplaats van Packstore

Bij Packstore krijgen mensen een kans die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Door ze bij Packstore aan het werk te krijgen kan u tegen een scherpe prijs profiteren van de diensten en ook deze mensen helpen. U kan voor tal van diensten bij Packstore terecht waaronder het in- en ompakken van goederen maar ook als u een tijdelijke opslagplaats zoekt voor uw producten voor ze naar de klant worden gestuurd.

Meer weten over de mogelijkheden?

Heeft u een specifieke vraag of een spoedopdracht? Ook dat is mogelijk bij Packstore. Er wordt in de avonduren en in het weekend doorgewerkt voor spoedopdrachten, zo weet u zeker dat alles goed terecht komt. Op de website van Packstore kan u meer informatie vinden over het bedrijf. En wie weet maakt u straks ook gebruik van deze sociale werkplaats in Rotterdam.

Comments are closed.