rgnbg

Op reis met de juiste inentingen

Wanneer u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en daarom de juiste vaccinaties krijgt. Gaat u op reis en bent u nog niet beschermd? Thuisvaccinatie.nl komt thuis bij u langs voor de inentingen die u nodig heeft.

Vaccinaties aan huis

Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis. De deskundige artsen komen bij u langs wanneer het u uitkomt. Thuisvaccinatie is betrouwbaar, veilig en gemakkelijk. Er zijn inmiddels al ruim 100.000 mensen aan huis gevaccineerd. Op de site van Thuisvaccinatie kunt u zien welke inenten u nodig heeft voor de bestemming waar u naar toe gaat. Gaat u bijvoorbeeld naar Zuid-Afrika, dan is vaak alleen de gele koorts vaccinatie verplicht, maar alleen als u het land wilt inreizen vanuit een land waar gele koorts voorkomt. Of u vaccinaties nodig heeft is afhankelijk van uw gezondheid, de verblijfsduur, de gebieden die u bezoekt en uw accommodatie.

Een afspraak maken

Wilt u een afspraak maken met Thuisvaccinatie, dan kunt u op de site een formulier invullen.  Thuisvaccinatie.nl wil het graag voor u zo gemakkelijk mogelijk maken. Reisvaccinaties horen bij de voorbereiding van uw reis, maar moeten u geen stress bezorgen. Service is dan ook een belangrijk aspect van de dienstverlening. Heeft u vragen over de Zuid-Afrika vaccinaties of één van de andere? Neem dan gerust contact op.

Comments are closed.