rgnbg

Ooglaseren voor iedereen toegankelijk

OoglaserenOoglaseren lijkt nog altijd alleen beschikbaar voor de ‘rijken’. Het kost al snel veel geld om van je bril af te geraken. Bedrijven die met prijzen stunten zijn tevens gevaarlijk, want hoe zit het met de garantievoorwaarden? Uiteindelijk gaat het wel om de ogen van patiënt en er moet effectief een oogarts aanwezig zijn om de ‘operatie’ uit te voeren.

Verzekering
Je kunt je afvragen waarom verzekeringsmaatschappijen niet meer inspelen op de wens van velen om van een bril af te geraken? Het voordeel is dat men geen bril meer nodig heeft wat meer comfort biedt.

Politiek
Waarom komen de socialistische partijen niet meer op voor de mens met een visuele beperking? Een gemiste kans… Wat denken van mensen die worden gepest met een bril. Zij kunnen hier indirect depressief van worden. Daarom zou het fair zijn om mensen te helpen met het financieren van een laserbehandeling.

Bank
Je ook kunnen denken aan een bank die het mogelijk maakt om voor haar klanten een goedkope ooglaser financiering mogelijk te maken. Dan investeert de klant werkelijk in haar klant. Er zijn banken met een imagoprobleem die de klanten zo de mogelijkheid bieden op een heldere kijk. Stel je kunt een lening afsluiten op vijf jaren…

Comments are closed.