rgnbg

Ontspannen en genieten

Bent u toe aan totale ontspanning? De Bronsbergen Wellness Center heeft een nieuwe eigenaar en is weer geopend. De Bronsbergen ligt gevestigd in Zutphen en heeft heerlijke faciliteiten waar u volledig kunt ontspannen. Zo zijn er binnen en buitenfaciliteiten. U kunt genieten van een opgiet sauna Zutphen, stilte sauna, een zwembad, zwemvijver, terras en zonneweides. Binnen kunt u genieten van een Japans badhuis, infrarood sauna, Japans stoombad, Japonica sauna, houtgestookte sauna en whirlpools. Ook bied De Bonsbergen u een restaurant en een sushi bar met voortreffelijk eten.

Compleet Beauty & Massage arrangement

De Bonsbergen biedt u ook verschillende arrangementen. Zo kunt u een dag heerlijk ontspannen met een beauty & massage arrangement. Hierbij kunt u genieten van allemaal verschillende beauty en massage onderdelen zoals een Shiatsu massage, een Suku-Rabu Ritueel en een weldadige gelaatsverzorging. Ook hoort hierbij een vitality check, een sessie energie & bewustzijn en een geleide meditatie. Zodat u na zo’n dagje de rust helemaal heeft terug gevonden.

Voor meer informatie over sauna Zutphen, sauna Deventer, het beauty & massage arrangement of andere zaken van Bonsbergen kunt u terecht op de website.

Comments are closed.