rgnbg

Online uw bedrijf starten met Local Scope

Lopende Analyse

Als uw SEO-bedrijf Local Scope SEO levert de bovengenoemde diensten zullen ze ook het analyseren van de resultaten om ervoor te zorgen dat ze werken . SEO bedrijven gebruiken tools zoals Google Analytics , MySEOTool , Moz gereedschappen , Majestic SEO , en vele anderen om hun activiteiten te meten en krijgen inzicht in waar ze inspanningen voor hun klanten kunnen verbeteren .
Andere analyse kan afkomstig zijn van A / B testen of split testen , waarin uw SEO-bedrijf maakt twee versies van een bepaalde pagina op uw website en rijdt 50 % van het verkeer naar een en 50 % naar de andere, en meet de resultaten te zien welke beter presteert . Voor een grote case study over A / B testen zien wat Basecamp deed om aanmeldingen voor hun contact management software te verbeteren .

rapportage

Hoewel veel SEO bedrijven goede resultaten , het kenmerk van een goede SEO-bedrijf is het proces voor de communicatie met klanten . Ik heb de harde manier dat een SEO-bedrijf dat goede resultaten bereikt kunnen nog steeds ontslagen worden als het niet goed genoeg communiceren met klanten om hen te laten weten over deze resultaten geleerd . De meeste bedrijven Ik ben bekend met een volledige reeks rapporten een keer per maand , hoewel bijzondere omstandigheden frequentere communicatie vooral aan het begin van een cli├źnt betrokkenheid bij veel verschillende taken wordt gewerkt kan vereisen , . Op een absoluut minimum moeten deze verslagen bevatten informatie over :

Comments are closed.