rgnbg

Nieuwste snufjes op de iPhone 6

Er is een grote discussie over de nieuwste Apple telefoons. De mooie nieuwe iPhone 5 telefoons zitten leuke dingen op, maar is het waard er zoveel geld voor te betalen? De iPhone 6 biedt nog meer! De iPhone 6 is nog niet uit en is nog volledig in de maak maar toch speculeren er al verschillende zaken over de nieuwe Apple telefoon. Zo zou de iPhone 6 een gebogen scherm hebben. Nu denk je misschien een gebogen scherm? Dit zou gemaakt zijn door middel van saffierglas. Ook is de nieuwe iPhone groter. Groter betekenend niet altijd beter? Dat klopt! Maar de nieuwe iPhone 6 bevat ook een betere accu waarbij u profiteert van een langere batterijduur.  Ook zit er een nieuwe processor in wat zorg dat de nieuwe telefoon nog sneller is. 

Telefoon met of zonder abonnement

Bij Castle Telecom kunt u niet alleen telefoons afsluiten met abonnement, maar ook zonder. Niet alleen dat! U kunt zelf een abonnement afsluiten zonder telefoon. U heeft keuze uit diverse merken met diverse telefoons met diverse type’s. Alle nieuwste telefoons zijn hier beschikbaar, maar niet alleen voor de nieuwste telefoons kunt u bij ons terecht.

Voor meer informatie over de iPhone 6 kunt u terecht op onze website. Ook over alle informatie over Castle Telecom kunt u hier terecht.

Comments are closed.