rgnbg

Moet je rekening houden met het betalen van geld bij een sloperij?

Als je naar een autodemontage gaat wil je het liefst niet betalen voor de diensten van de sloperij. Vooral omdat er voornamelijk verhalen te ronde gaan dat het vooral geld kan opleveren. Dit is ten dele waar. Er zijn genoeg autosloop bedrijven die geen kosten in rekening brengen wanneer je naar hen toe gaat, maar wanneer je je sloopauto wilt laten ophalen dan moet je wel rekening houden met het feit dat je er geld voor moet betalen.

Bij echte oude autowrakken mag je blij zijn dat je ze kwijt kunt bij een sloperij. In veel gevallen krijg je er dan helemaal geen geld voor en ben je dus aangewezen op je zelf als het om het vervoer van de sloopauto naar de autosloperij Den Haag gaat. Wanneer je je auto toch wilt laten ophalen zul je transportkosten moeten betalen. Dit zal niet veel geld zijn, maar het liefst wil je waarschijnlijk helemaal niks betalen. Wat je echter moet beseffen is dat een sloperij bijna geen geld verdient aan een autowrak. Je mag in zo’n geval blij zijn dat je geen geld hoeft te betalen.

Anderzijds moet je je ook niet laten afschepen met een fooi. Een sloopauto is namelijk altijd nog wel wat geld waard. Om er zeker van te zijn dat je nog wat geld gaat overhouden aan je sloopauto is het verstandig om diverse sloperijen aan te schrijven. Doe je dat niet, dan heb je grote kans dat je simpelweg te veel geld gaat mislopen, omdat je sloopauto mogelijkerwijs nog best wat geld waard is. Sloperijen met elkaar is dus het slimst wat je kunt doen.

Comments are closed.