rgnbg

Melano ringen

MelanO ringen, die zag ik steeds meer om de vingers van mijn vriendinnen. Mooi blinkende ringen, en naar ik begreep waren de MelanO ringen niet al te duur, terwijl ik vond dat ze er hartstikke  gaaf en mooi afgewerkt uitzien. Misschien is de vriendelijke prijs in combinatie met de mooie kwaliteit wel juist de reden dat ik de MelanO ringen steeds meer zie, bedacht ik me.

Wat meer uitleg over MelanO ringen

Nieuwsgierig geworden vroeg ik aan een van de vriendinnen die meerdere MelanO ringen heeft, wat meer uitleg. Hoe zit het met die verwisselbare zetting? Passen die op alle MelanO ringen? Van wat ik ervan begreep, heb je dus verschillende series van MelanO ringen, met allemaal hun eigen, bijpassende zettingen. Zo kun je dus met één MelanO ring verschillende sets creëren, aangepast aan bijvoorbeeld je outfit of gelegenheid waarbij je de ring wilt combineren of dragen. De vriendin waarvan ik de uitleg kreeg, had zelf een set van 3 Melano Twisted ringen, gecombineerd met zettingen van Zirkonia en edelsteen. Een super mooie set vond ik dat. En eigenlijk wilde ik zo’n zelfde set ook wel graag hebben.

Mijn eigen MelanO ring kopen

Lekker gemaakt door mijn vriendin heb ik uiteindelijk een schitterende Melano ringen set gekocht. Drie stuks. Ik kreeg nog wel de tip om ook eens online te kijken bij de aanbieders van MelanO, maar sieraden online kopen, dat had ik nog nooit gedaan. En het leek me makkelijk om bij de Trendshop in de plaats waar ik woon de MelanO ringen te kopen. Meteen de juiste maat bedacht ik me. Zo gedacht, dus zo gedaan. En nu kan ik ook pronken met een mooie MelanO ringen set om mijn vingers!

Comments are closed.