rgnbg

Meer licht en ruimte in uw kamer

Dakkapel Breda gezocht? Veel te vinden in uw studeerkamer, slaapkamer of logeerkamer? Op zoek naar meer licht en ruimte in een van uw kamers? Schaf dan nu een dakkapel van Bindinga Bouwgroep aan, dé ideale oplossing!  Met een dakkapel brengt u niet alleen veel meer licht in uw kamer, maar ook meer ruimte. Dit is heel handig wanneer u een schuin dak hebt en dat stukje ruimte ook wilt gebruiken om er bijvoorbeeld te kunnen staan, doormiddel van een dakkapel is dat mogelijk. Bij Bindinga Bouwgroep heeft u niet alleen een keuze uit de standaard dakkapellen, ook kunt u voor maatwerk kiezen zodat uw dakkapel helemaal aansluit op de stijl van uw woning. Hierbij kunt u zelf kiezen uit het model, het materiaal en de afmeting.

Meer ruimte gecreëerd

Zodra we wisten dat er een gezinsuitbreiding op komst was wilde wij graag van ons ‘rommelhok’ een kinderkamer. Omdat het een donkere en niet heel ruime ruime kamer was wilde wij graag meer ruimte en licht creëren. Een dakkapel was voor ons een goeie oplossing. Wij hebben Bindinga Bouwgroep ingeschakeld en zijn heel blij met het resultaat. Het lijkt een hele nieuwe kamer, met meer licht en ruimte. Wij zijn er klaar nu helemaal klaar voor wanneer ons kindje komt.

Voor meer informatie over dakkapellen, aanbouwen en andere diensten van Bindinga Bouwgroep kunt u altijd terecht op de website. Ook kunt u telefonisch-of mailcontact opnemen met een van de medewerkers. Die helpen u dan vriendelijk verder.

Comments are closed.