rgnbg

Meer inspraak hebben

Jarenlang heb ik nooit voor mezelf durven opkomen, en heb ik mij ideeën nooit durven uiten. Echter was ik het zat en besloot ik een assertiviteitstraining te nemen. Ik wilde graag mijn ideeën aan de rest mededelen, maar door mijn ingetogenheid was ik altijd bang dat mensen er negatief op zouden reageren. Toch heeft iets tegen mij gezegd dat ik mezelf moest veranderen, en ik mij niet meer aan andere zou moeten aanpassen. Ik moest voor mezelf leren opkomen!

Durf je mening te vertellen

Je kent het wel, van die personen die altijd meedoen met de rest, maar ondertussen eigenlijk anders denken. Deze mensen moeten assertiever worden en moeten iets doen aan hun communicatieve vaardigheden. Het is feitelijk gezien een enorme zwakte dat deze mensen niet durven op te komen voor hun denkgedrag, terwijl deze misschien vele malen beter is. Waarom zou jij je moeten inhouden voor anderen, terwijl je misschien ondertussen een geniaal idee hebt? Het is dus belangrijk om je stem te laten horen, en je assertiever op te stellen! Dit allemaal kun je leren bij een assertiviteitstraining!

Kom je uit Rotterdam, en wil jij assertiever worden? Bekijk dan de website van assertiviteitstraining Rotterdam en bekijk de tarieven voor een training! Bovendien kun je je direct inschrijven via de website!

Comments are closed.