rgnbg

Mediator Groningen helpt bij elk conflict.

Mediator Groningen? Ga jij en jouw aanstaande ex-partner binnen kort van elkaar scheiden?  Of kam je met een ander conflict? Wat er ook aan de hand is, je wilt natuurlijk dat het conflict snel wordt opgelost. Helaas is het niet altijd mogelijk om een conflict op te lossen zonder de hulp van een derde. Om een conflict op te lossen zonder juridische stappen te hoeven zetten, kun je gebruik maken van een mediator. Ben je woonachtig in Groningen, kies dan voor mediator Groningen. Heb jij te maken met een vervelend conflict en wil je dit oplossen met de hulp van een mediator? Neem dan contact op met mediator Groningen.

Hoe werkt een mediator

Je vraag je nu vast af hoe een mediator werkt? Mediation is anders dan een rechtszaak. In een rechtszaak zijn er twee advocaten die voor haar cliënt er het beste probeert uit te halen.  Vervolgens zal de rechter een oplossing bedenken voor jullie zaak. Dit betekend dat er niet gekeken wordt naar een oplossing die bij jullie past en dat jullie geen inspraak hebben. Wanneer je de hulp van een mediator inschakelt, zal de mediator een oplossing bedenken waar beide partijen het mee eens zijn. Bij mediation hebben jullie dus beide inspraak op de uitkomst, zonder dat jullie dit hoeven uit te vechten in de rechtbank. Wanneer jullie samen tot een oplossing zijn gekomen, kunnen de problemen ook snel worden opgelost en na afloop worden alle afspraken netjes schriftelijk vast gelegd.

Meer weten

Als je meer wilt weten over de werkwijze van mediation Groningen of wil je meer weten over de mogelijkheden bij jouw conflict? Neem dan eens contact op met één van de medewerkers, door op één van de linkjes te klikken in deze blog.

Comments are closed.