rgnbg

Maak deze zomer kennis met La Perle d’Anrosey

Romantisch overnachten in Frankrijk, dat klinkt toch hemels? Maak het deze zomer waar en boek een overnachting in een mooi landhuis. Omgeven door natuur, lekker eten en je reispartner? Dat is allemaal mogelijk. Een mooie locatie dat precies in dit plaatje past is La Perle d’Anrosey. Dit landhuis is ideaal om te verblijven als u op doorreis bent, maar ook leuk om langer te blijven en te overnachten in Frankrijk.

Voor ruimte, rust en schoonheid ga je naar dit landhuis

De kamers van la Perle zijn ruim opgezet met uitzicht op een mooie bosrijke omgeving. Ook kan je ’s avonds altijd aanschuiven bij de Table des Hotes. Oftewel het gastenmaal wat door de eigenaren wordt klaar gemaakt uit verse streekproducten. Als u met een grotere groep op het landhuis wil verblijven dan is dat ook mogelijk. U kan bijvoorbeeld ervoor kiezen om een creatieve workshop op het landhuis te geven en gasten zich hier te laten aanmelden. Maar het landhuis is ook ideaal als u op doorreis bent naar het zuiden van Frankrijk en u onderweg ergens prettig wil verblijven.

Boeken? Dat kan nu meteen!

Via de website kan u direct boeken. Hierdoor weet u zeker dat uw bedje klaar staat als u naar Frankrijk rijdt. Om te boeken klikt u op de link!

Comments are closed.