rgnbg

Local Scope internet

Het brengt Local Scope internetmarketing aan het licht een BITKOM voorspelling: mobiele datadiensten groeien in 2014 tot 9,6 miljard euro.

Dus, het mobiele Web wordt beschouwd Local Scope als de bestuurder van de groei van de toekomst. De mobiele revolutie blijft zo.

Sinds 2008, is de mobiele data-overdracht met een factor van 30 toegenomen. Verwacht tot 9,6 miljard euro met mobiele Local Scope datadiensten uitgevoerd in dit jaar, vertegenwoordigt een stijging van 5,5 procent ten opzichte van het voorgaande jaar.

Deze prognose van de high-tech Association BITKOM is berekend op basis van actuele gegevens EITO (European information technology Observatory). Daarom, verkoop en het marktaandeel van mobiele voice diensten daling echter.

Omdat, hoewel veel telefoon is Local Scope telefonierefoniert, steeg daalt de verkoop zes procent tot 10,9 miljard euro. Dit is toe te schrijven aan het mobiele Web, omdat de markt voor mobiele telefonie sinds 2010 alle 3,4 miljard euro gekrompen.
Het mobiele Web groeit-de webdesign moet groeien met responsieve ontwerp is lang niet een Web ontwerp trend meer, maar is in de meeste standaard webpagina’s. Ten slotte worden meer en meer Web-pagina toegang Local Scope via mobiele apparaten. Als een aanvulling op de desktop-versie bieden sommige sites ook een app te begeleiden lezers voor onderweg.

Comments are closed.