rgnbg

Landelijke keukens in verschillende stijlen

Al meer als 5 jaar woon ik samen met mijn vriend in onze woning in Groningen. Wij waren super blij met de woning op de keuken na. Omdat we voorheen altijd heel druk waren hebben we er geen tijd aan gespendeerd maar sinds we meer rust hadden en ons meer gingen focussen op dingen, raakten we allebei een beetje geïrriteerd aan onze keuken. We vonden hem allebei spuuglelijk en het paste totaal niet bij het interieur van de rest van onze woning. Wij hebben een heel landelijk interieur en wilden daarbij heel graag een mooie landelijke keuken bij. We zijn lang op zoek geweest omdat we zelf nog niet duidelijk wisten wat voor landelijke keuken we wilden. We waren het eens dat het een witte keuken moest worden maar vooral over de details zaten wij flink te twijfelen.

Een heel mooi resultaat

Nadat we over alles uit waren en de keuken gekocht hebben, hebben we nog geen een moment spijt gehad van de aankoop. Het heeft even geduurd voor de andere keuken er uit was en de nieuwe er in zat maar vanaf het moment dat die er in zat zijn we er verliefd op geworden.

Voor meer informatie over de landelijke keukens van Ecokeukens kunt u terecht op de website. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers.

Comments are closed.