rgnbg

Krijg een mooi zomers kleurtje met de spray tan van Vanitan

Het is alweer maart en ze hebben zomers weer voor dit weekend voorspeld. Maar u moet er nog niet aan denken om in een korte broek of jurk de deur uit te gaan. “Heel lekker hoor, die zon, maar dan ziet iedereen mijn witte melkflessen!” Tijd om meerdere keren naar de zonnebank te gaan heeft u niet. Daarnaast kan dit grote schade toebrengen aan uw huid. Wilt u een snelle en veilige oplossing? Gebruik de spray tans van Vanitan. Deze zien er natuurlijk uit en blijven wel 6 tot 10 dagen zitten.

Voor zowel particulier als zakelijk gebruik

Bij Vanitan kunt u zowel voor particulier- als voor zakelijk gebruik terecht. U kunt beginnen met een zelfbruiner in de vorm van een spray of crème. Deze kunt u al aanschaffen voor €20,62 en kan u overtuigen van de voordelen van Vanitan. Wilt u Vanitan gebruiken op professionele basis? Ze bieden cursussen aan zodat u als een van de weinige Nederlanders een echt Vanitan spray tanning certificaat kunt behalen. Ze werken samen met opleidingsinstituut Menataupe Beauty Care die voldoet aan alle eisen en u perfect kan opleiden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de cursussen of het aanschaffen van een spray tan bus voor uzelf? Ga dan eens naar de website van Vanitan of neem telefonisch contact op met een van de medewerkers.

Comments are closed.