rgnbg

Klassiek is weer helemaal terug!

In deze snelle, moderne tijden, krijgen veel mensen weer een hang naar vroeger. Dat is ook in de inrichting van huizen terug te zien: veel ruwe steigerhouten meubels, natuurlijke producten en klassieke bankstellen en fauteuils. Een mooi voorbeeld hiervan is het type bankstel “Birmingham”, dat verkrijgbaar is bij Seats and Sofas Hengelo.

Een ideaal model dat zeer breed inzetbaar is in veel verschillende interieurs. Hebt u bijvoorbeeld een mooi statig huis met een grote schouw, hoge plafonds en klassiek lijstwerk? Dan misstaat zo’n bankstel met Chesterfield-uitstraling van Seats and Sofas niet. Maar ook bijvoorbeeld in een café, bar of relaxhoek van een vereniging is zo’n klassieke stoel met Engelse uitstraling dé bijpassende keuze. Denkt u zich maar eens in dat u heerlijk voor het haardvuur zit in uw nieuwe én betaalbare Birmingham-fauteuil.

Van dit type is er bij Seats and Sofas Hengelo een driezitsbank, tweezitter en een fauteuil beschikbaar, maar liefst te verkrijgen in elf verschillende kleuren leer. Zo krijgt u altijd precies de meubels die helemaal bij uw bestaande interieur passen. Iets nieuws hoeft dus niet meteen ook duur te zijn! Neem gerust een kijkje bij Seats and Sofas in Hengelo om deze Birmingham en natuurlijk nog veel meer meubels, in het echt te bekijken.

Comments are closed.