rgnbg

Kans om te werken bij Packstore

Packstore is een onderneming dat zich bezig houdt met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit betekent dat Packstore staat voor het ondernemen en daar verantwoordelijkheid voor nemen ten aanzien van o.a. de mens en de maatschappij. Packstore heeft onder andere mensen in dienst die een bepaalde afstand hebben tot de arbeidersmarkt. Dit wilt zeggen dat sommige mensen voordien afgeschreven waren voor een baan, doordat zij bijvoorbeeld een beperking hebben. Echter geeft Packstore deze mensen een kans om toch aan het werk te komen.

Het hebben van een beperking

Voor sommige mensen met een baan is het misschien enorm lastig om voor te stellen, maar er zijn mensen die thuis zitten en toch echt enorm graag willen werken. Zo zitten er hedendaags enorm veel Nederlanders thuis, omdat zij een beperking hebben en hierdoor niet kunnen werken. Echter willen deze mensen niets liever dan zo spoedig mogelijk aan het werk gaan en hierbij kan Packstore deze mensen helpen. Zij bieden namelijk wel die mensen een kans om aan het werk te gaan bij een leuk bedrijf waar zij vervolgens bijvoorbeeld ook sociale contacten kunnen leggen.

De diensten van Packstore

Wilt u meer informatie over Packstore en wilt u weten waarom zij bijvoorbeeld bekend staan als de sociale werkplaats Maastricht? Bezoek dan snel hun website!

Comments are closed.