rgnbg

Juranet denkt mee met uw probleem!

 Ligt u ’s nachts wakker over een geschil  met uw werkgever? Of heeft u problemen met bijvoorbeeld uw huisbaas, een instantie of bedrijf,  iemand uit de buurt of iets anders? Juridische hulp kan daarbij prettig zijn. Soms weet je niet wie er gelijk heeft, en kan iemand met juridische kennis u het een en ander duidelijk maken. Daarvoor zijn gelukkig laagdrempelige instanties om u te helpen, denk hierbij aan Juranet.

Wat doet Juranet?

Misschien bent u wel bekend met de lange wachtrijen bij het Juridisch Loket. Omdat deze dienst kosteloos is zijn er veel mensen die hier gebruik van maken. Maar er is vaak geen zitplek, u staat ongemakkelijk aan een balie en dat kan een onrustig gevoel geven. Een andere optie is bijvoorbeeld een rechtsbijstandverzekering maar dit duurt vaak lang en hierdoor kunt u niet direct handelen. Juranet is een mooie tussenoplossing. Hier krijgt u juridisch advies tegen een scherpe prijs, in korte tijd en het werkt digitaal dus u hoeft de deur niet uit!

Hoe werkt het precies?

Stuur uw documenten via de website naar Juranet op. Voeg de bestanden bij en stel uw vraag. Tegen de betaling van 37,50 ontvangt u juridisch advies. Dit kunt u weer gebruiken om vervolgstappen te nemen. De vernieuwde vorm van het juridisch adviesbureau!

Comments are closed.