rgnbg

Ingerichte tenten van VillaTent

In januari gaan de meeste mensen weer nadenken over de aankomende zomervakantie. Gaan we met de auto of het vliegtuig? Nemen we een hotel of gaan we kamperen? Als u gesteld bent op luxe en gemak en op de natuur en de vrijheid, dan is een compleet ingerichte luxe safaritent misschien iets voor u. VillaTent biedt u deze mogelijkheid.

Compleet ingerichte tenten

De compleet ingerichte safaritenten van VillaTent staan op de mooiste campings. U heeft alles bij de hand en geen gedoe. De tijden dat u op vakantie ging en dat alle etenswaar op de camping smolt door de zon, zijn voorbij. De safaritenten zijn tegenwoordig uitgerust met een koelkast met vriesvak. Even zo goed als degelijk meubilair. Zelf het Nespresso koffiezetapparaat ontbreekt niet. Er zijn aparte slaapvertrekken en comfortabele bedden zoals boxsprings met een sfeervolle klamboe.

Informatie en contact

Wie is er nou niet gesteld op luxe en gemak, zeker op vakantie. Op vakantie wilt u genieten. De safaritent is geschikt voor maximaal 5 personen. Bent u nieuwsgierig geworden naar deze fantastische safaritenten en wilt u naar één van de glampings Frankrijk ? Bezoekt u dan de site van VillaTent. Op de site vindt u alle informatie en kunt u terecht voor de contactgegevens indien u vragen heeft.

Comments are closed.