rgnbg

In welke kleuren verf jij je haar?

Het is altijd leuk om je haar te verven. Sommigen houden het bescheiden bij een paar highlights. Anderen gaan helemaal uit hun dak. Zo was het vorig jaar heel erg hip om de punten van je haar te verven. In de raarste kleuren. Of zelfs in regenboogkleuren. Erg leuk natuurlijk, maar dit jaar houden we het wat “bescheidener”. Lees hieronder de trends van 2014!

Bleekroze

Hoewel het vorig jaar nog knalroze was, is het dit jaar een wat mildere kleur roze. Het is eigenlijk een soort van pastelkleur. Deze kleur is vaak opgebouwd uit verschillende kleuren, die dichtbij elkaar liggen, waardoor het haar mooi verfijnd en geraffineerd over komt.

Grijze haarlokken

Hoewel de meeste mensen het erg vinden wanneer ze ouder worden, is het nu heel erg trendy om je haar zilvergrijs te verven. Grijs is natuurlijk een mooie kleur en wanneer je de blonde ondertoon erin terug kan vinden, geeft dat het nog een extra dimensie. Daardoor komt de kleur erg mooi naar voren en is het toch ook weer niet helemaal grijs.

Donkerpaarse kleuren

Wil je toch iets helemaal anders? Dan is de dieppaarse haarkleur misschien iets voor jou! Deze haarkleur is vooral voor jonge moderne vrouwen die iets helemaal anders willen. Met deze kleur haarlokken zul je zeker in de menigte opvallen. De dieppaarse kleur wordt vaak gecombineerd met zwart, maar soms zitten er ook witte/blonde lokken doorheen. Hierdoor komt de paarse kleur nog meer naar voren.

Ben je eigenlijk helemaal niet zo’n fan van de rare haarkleuren? Dan kun je natuurlijk ook gewoon voor de blonde of bruine haarlokken gaan. Het beste is dan om maximaal twee tinten van je normale haarkleur af te gaan wijken. Deze kleuren zullen dan sowieso bij jou staan en zul je gewoon vol vertrouwen het huis kunnen verlaten. Highlights mogen dan vaak gebruikt worden, maar ze zijn ook nog steeds in de mode en zullen het altijd goed doen.

Je haar verven?

Wil je je haar ook laten verven? Neem dan eens een kijkje op haarcentrum.nl. Hier bieden ze naast allerlei haarverf ook andere producten aan. Deze producten helpen je bij het verzorgen van gekleurd haar of zorgen ervoor dat de kleur goed overkomt. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook kleurspoeling of blondeerpoeder gecombineerd met waterstofperoxide. Deze producten zijn allemaal kwalitatief goed van aard en zullen ervoor zorgen dat je haarkleur er prima uitziet, of het nu donkerpaars, groen of blond is!

Comments are closed.