rgnbg

HP Notebook gekocht

Onlangs ben ik aan een studie aan het hbo begonnen en daarvoor heb ik een nieuwe laptop gekocht. Hiervoor heb ik gekozen voor een laptop van het merk HP, ik heb gekozen voor een HP Notebook om precies te zijn! Een laptop die een mooie combinatie is tussen de eisen die school aan een laptop stelt en de eisen die ik had. Gelukkig is dat ook nog een combinatie voor een scherpe prijs.

Een zeer complete laptop

De laptop die ik voorafgaand aan dit schooljaar heb gekocht, is erg allround. Voor mijn studie was het van belang dat deze over de volgende eigenschappen zou beschikken: een dvd op de laptop afspelen en de mogelijkheid tot skypen met een goede webcam. De laptop beschikt over een resolutie van 1600 x 900 en de scherm is 17.3″ HD, waardoor ik altijd een goed en helder beeld heb! Hierdoor kan ik extra goed werken en is het niet altijd nodig om een lamp aan te doen.

De website

Wil ook jij een HP laptop kopen bij deze specialist? Bekijk dan net als ik de website van Electrocorner voor het hele aanbod. Hier kun je echt alle laptops en notebooks vinden en kun je door de goede beschrijving zien wat deze wel en niet kunnen.

Comments are closed.