rgnbg

Hovenier in Neede nodig

Zes jaar geleden , Klauder ook begonnen met een bedrijf dat speeltoestellen installeert in Ohio en Indiana . Hovenier Neede voor uw tuin.

Veel van 15 medewerkers van de groenvoorziening bedrijf zijn er vele jaren werken .

” We hebben bijna 300 jaar van tuin-en landschap kennis in ons bedrijf”, aldus Klauder .

Vanaf het begin heeft Klauder een bewuste keuze om het bedrijf klein te houden gemaakt .

” Ik wilde ervoor zorgen dat we niet uit het oog details die het verschil tussen een uitstekende landschap en een zo-zo landschap maken verliezen”, zei hij .

In plaats van het doen van sneeuw ploegen of grasmaaien , het bedrijf richt zich op het ontwerpen en installeren van aanplant , loopbruggen , patio’s , keermuren , priëlen , verlichting en irrigatiesystemen .

“We zijn meer in de fabrieken en de bouw eind van de business”, aldus Klauder .

Wanneer klanten contact opnemen met het bedrijf , hoofd van het ontwerp en de verkoop Ken Rittenhouse ontmoet met hen om hun doelen te bespreken.

” Onze bedoeling in het ontwerpen voor onze klanten is om hen te betrekken bij het ​​ontwerpproces en de vragen die gesteld moeten worden , ” zei Klauder . “Uiteindelijk krijgen we een ontwerp weten we zullen voldoen aan hun behoeften en creëren het type van de ruimte die ze zoeken . ”

Rittenhouse creëert tekeningen van de voorgestelde projecten , en klanten kunnen een rondleiding in de 4 hectare achter het bedrijf te halen uit de planten en stenen willen ze gebruikte .

Zowel Klauder en Rittenhouse werken om hun klanten te informeren over het milieubelang van het gebruik van planten die inheemse Ohio zijn .

Een van hun specialiteiten is werk met behulp van zandsteen , die vaak wordt gevonden in Ohio . Onlangs , veel van hun klanten hebben interesse getoond in vuurkorven en buitenkeukens .

 

Comments are closed.