rgnbg

Hottub kopen voor in de tuin

Een nieuw Hottub soort van natte – en – wild feest – waarbij feestvierders genieten van een hot – tub genieten terwijl u in een film – maakte een spetterend debuut op een Brooklyn dak donderdag .
De Hot Tub Cinema -serie – die opblaasbare jet tubs voor $ 55 per ticket geeft – afgetrapt in Williamsburg met een screening van de komedie 2010 ” Hot Tub Time Machine ‘, het aanbieden van de cool- kid menigte Manhattan uitzicht op de skyline en veel drank , organisatoren zei .
Al een populair evenement in Londen , de zomer film serie hottub kunt groepen reserveren geheel tubs , die 4-6 mensen houden . De baden zijn gechloreerde en verwarmd tot een ontspannende 104 graden .
‘ Ik denk dat mensen echt wilt dat een ongebruikelijk, once-in hottub  – a-lifetime ervaring . . . Het is echt een ROWDY , leuk publiek . ‘
– Natassia Costa
“Het is gewoon echt een uniek idee . We hadden gehoord over hot – tub filmavonden alleen gebeurt in Londen , maar dan begonnen mensen te zeggen: ‘ Waarom niet in andere steden ? ‘ “Zei Natassia Costa , een spokewoman voor de fondsenwerving website Crowdtilt , die hielp betalen evenement van donderdag.
Het feest was een hot ticket , met de 100 beschikbare tickets hottub  uitverkocht minder dan twee uur nadat ze beschikbaar kwamen online , zei ze .
Meer dan 1700 staan ​​nu op een wachtlijst .
“Ik denk dat mensen echt willen een ongewone , once-in – a-lifetime ervaring . . . Het is echt een rumoerige , leuk publiek , “zei Costa .
Ticketprijzen bestrijken een open bar met wijn , bier en wodka , samen met popcorn .
Obers zijn op ook bij de hand , zodat filmliefhebbers u drankjes bestellen zonder dat daarbij warmte van hun bad .
Individuele tickets beschikbaar zijn, ook – en ” bad hopping ” hottub  wordt aangemoedigd na de film is voltooid .
Gasten die kiezen voor de groep deal kan een “Tub kapitein , ” die een speciale hoed en scoort een tegoed van $ 20 met het taxibedrijf Uber voor een lift naar huis draagt ​​kiezen hottub .

 

Comments are closed.