rgnbg

Horeca apparatuur voor de sportkantine

Neem je een kijkje in een sportkantine van de plaatselijke sportvereniging, dan kom je al heel veel benodigde horeca apparatuur tegen, welke benodigd zijn om Ć¼berhaupt de kantine te mogen runnen. Te beginnen bij de bar. Hier zijn al verscheidene koelingsapparaten nodig. De bezoekers willen graag een koud pilsje of ander drankje kunnen nuttigen, dus heb je hiervoor al vaak meerdere koelkasten nodig, of een ingebouwd element met meerdere koelkastvitrines. Daarbij zie je ook nog vaak een grote koelkast van een bekend merk, waar de kleine frisdrank flesjes veelal worden gekoeld. Indien er in de kantine ook nog het pilsje uit de tap verkrijgbaar is, heb je hiervoor weer een goed werkende tapinstallatie nodig. Deze bestaat dan niet alleen uit de bierkraan, maar ook een koelelement waar het tapbier doorheen geleid wordt om op de juiste temperatuur uit de kraan getapt te kunnen worden, ook de biervaten dienen gekoeld te kunnen worden. Hiervoor is een normale huiskoelkast uiteraard veel te klein. Ook de glazen waaruit gedronken worden, dienen natuurlijk telkens weer schoon uit de kast gepakt te kunnen worden, waarvoor dus een spoelbak benodigd is, en uiteraard een afwasmachine. Deze afwasmachine moet dus veelvuldig gebruikt te kunnen worden in deze kantine.

Comments are closed.