rgnbg

Het vinden van een sloopbedrijf

Het proces van een autosloop is eigenlijk heel eenvoudig. Eerst kijk je naar bedrijven in de buurt die wellicht deze klus voor je kunnen klaren. Veel mensen kiezen voor lokale bedrijven om de middenstand in leven te houden. Als je doorgaans voor een dubbeltje op de eerste rij zit is het internet een goede optie. Als je er een hebt gevonden krijg je meestal direct contact de vergoeding voor je auto uitbetaald.

Op het internet vind je diensten die je kunnen helpen bij het vinden van een bedrijf die je kan helpen om je auto te slopen. Een voorbeeld hiervan is Van der Ven Auto’s. Er zijn zelfs heuse websites uit de grond gestampt die als een soort van veiling werken. Je geeft op deze websites aan welke merk auto je hebt, type, staat, leeftijd, een aantal foto’s enz. Vervolgens word je auto getaxeerd en krijg je biedingen binnen van diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in het demonteren van auto’s.

Je hebt dus de keus tussen internet of een lokaal bedrijf. Het voordeel van internet is dat je qua prijs vaak beter uit bent en dus met andere woorden meer geld krijgt voor je sloopauto. Het internet hoeft zoals iedereen wel weet niet altijd even betrouwbaar te zijn. Je weet namelijk niet met wie je in zee gaat. Uiteraard speelt dit ook mee bij een ander autosloopbedrijf die je telefonisch benaderd. Aan beide opties kleven zowel voordelen als nadelen. Als je in ieder geval geld wilt verdienen aan je sloopauto kun je het best eerst op het internet kijken.

Gecertificeerd sloopbedrijf Van der Ven Autorecycling: 0165-559230

Comments are closed.