rgnbg

Het organiseren van een game toernooi

Ben je op zoek naar mogelijkheden om samen met vrienden een groot game toernooi te organiseren? Dan ben je bij Movies5 aan het juiste adres. Bij Movies5 kan je verschillende game toernooien organiseren tegen een aantrekkelijke prijs. Naast het organiseren van game toernooien kan je ook voor een buitenbioscoop of quiz avonden bij Movies5 terecht. 

Toernooi organiseren

Steeds meer mensen organiseren tegenwoordig een game toernooi. Het is natuurlijk wel zo mooi als dit op grote schermen gebeurd met daarbij een goed bioscoop geluid. Bij Movies5 kan je drie soorten toernooien voor twee verschillende spellen organiseren. Zo kan je een FIFA toernooi organiseren voor 32 of 64 deelnemers. Daarnaast kan je ook je eigen Call of Duty toernooi organiseren. Movies5 zorgt hierbij onder andere voor de opbouw van de schermen, het bioscoop geluid en voor de Playstations.

Meer informatie

Ben je op zoek naar meer informatie over het organiseren van een evenement of wil je direct een FIFA toernooi organiseren? Surf dan gauw naar de website van Movies5. Hier vind je een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden en staan de contactgegevens om direct contact op te kunnen nemen. Daarnaast kan je via de website vrijblijvend een offerte aanvragen en staan er recensies van klanten.

Comments are closed.